Pejseindsats til et hjørne – Skandinaviens største showroom

En gaspejs er det perfekte eksklusive og hyggelige indspark til din indretning i hjemmet. Du kan skabe den tiltrængte fordybelse i en krog eller et hjørne i din stue eller skabe mere atmosfære i haven med levende ild.

pejseindsats hjørne

Inspiration til din næste pejseindsats til et hjørne

Med en gaspejs, pejseindsats, har du uanede af indretningsmuligheder både inde og ude. Du kan indsætte en pejseindsats i midten af din store stue med enten en tunnel gaspejs eller en rumdeler gaspejs. Den deler rummet op og glæder hele rummet med de flotteste flammer.

Du kan også fremme hyggekrogen ved at montere en pejseindsats i et hjørne. Vi har flere forskellige modeller som hjørne gaspejs, som kan designes med materialer og farver efter din smag.

Hvis du ønsker lidt ekstra stemning og sjæl i haven, kan du indrette med enten en udendørs fritstående gaspejs eller en udendørs hjørne pejseindsats – alt efter dine muligheder i haven.

Få lidt ekstra inspiration i vores katalog over kundecases, hvor du kan se vores gaspejse i forskellige hjem og få lidt ekstra inspiration til, hvordan du kan indrette med en pejseindsats.

Installation af en pejseindsats i et hjørne

Først og fremmest skal det pointeres, at det er lovpligtigt, at din montering og installering af din pejseindsats i et hjørne eller alle andre steder i boligen, skal udføres af en autoriseret installatør med gascertifikat. Så du skal ikke selv bevæge dig ud i denne proces.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for dine indretningsmuligheder med en pejseindsats. Du kan nemt og enkelt montere din nye pejseindsats i et hjørne, hvor der findes en eksisterende pejs med skorsten.

Når vi installerer din pejseindsats i dit hjørne eller i midten af rummet, laver vi et dobbelt aftræk, hvor der på den måde både tilføres ilt til din gaspejs, samt frigives restgasser ud i det fri. Alt efter hvor din pejseindsats bliver placeret, kan disse rør trækkes gennem både vægge, lofte eller en eksisterende skorsten

Hvad er prisen for en hjørne gaspejs?

Prisen varierer for en gaspejs, uanset om det er en hjørne gaspejs eller en udendørs fritstående gaspejs. Prisen afhænger blandt andet af den udvalgte model, samt design, farver og materialer.

Din pris afhænger også af, hvilken monterings løsning og pakke, du vælger. Vi kan hjælpe dig fra A-Z og tage dig i hånden gennem hele processen – i alt fra designfase og udvælgelse til montering og installering. Vi har alt fra vores bronze til guld pakke.

Prisen på både hjørne pejsindsats indendørs og udendørs afhænger også af placeringen i forhold til den rørpakke, der skal monteres. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et tilbud på din drømme pejseindsats, så ser vi sammen på dine behov og muligheder.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.