31 32 33 13

På udkig efter en fritstående gaspejs?

 

Der er ingen tvivl om, at den traditionelle brændeovn har et helt særligt hyggeligt udtryk over sig.

Du er måske vokset op med den, og husker den fra din barndom? Eller forbinder den med gammel dansk hygge? I så fald vil vores fritstående gaspejs være det helt rette match for dig.

Med vores fritstående gaspejs får du både hyggen og varmen, som hos den traditionelle pejs eller brændeovn, men du får også design og god kvalitet. Rammer det nogle af de drømme du har for din bolig?

Udforsk udvalget

 

Mange flere indretningsmuligheder

Moderne, charmerende og tidløst design er alle nøgleord for den fritstående gaspejs. Bring varmen ind i dit hjem så man ikke kun kan mærke den, men så man kan se den, opleve den og samles om den. Løft dit interiør til nye højder og giv din boligindretning et ekstra ’wow’.

Mulighederne er uendelige. Ønsker du at gaspejsen skal være samlepunktet i stuen, varme køkkenet op under aftensmaden, være det første man ser i entreen, eller noget helt fjerde, så er det kun fantasien som sætter grænser. En gaspejs har nemlig ikke brug for den traditionelle skorsten som begrænser indretningsmulighederne, men vi kan blot lave et simpelt balanceret aftræk til din ovn.

Vores gaspejse fås med forskellige typer ’brænde’. Ønsker man at skabe et mere moderne look anbefaler vi sten, som her vil være prikken over i’et. Til vores fritstående gaspejs foreslår vi dog at vælge keramisk træ, som giver et mere autentisk look. Flammerne har et naturtro brændelook med både gnister og gløder, som hos den traditionelle pejs eller brændeovn.

Udover den charmerende fritstående gaspejs, tilbyder vi også et hav af andre løsninger. Når det kommer til indendørs gaspejse, er mulighederne næsten uendelige. Her tilbyder vi både gaspejse med panorama glas, tunnel gaspejse, rumdeler gaspejse og mange andre flotte indretningsløsninger.

Hvis du derimod overvejer at tilføje det ekstra ’wow’ til din have, så tilbyder vi også udendørs gaspejse. Her er mulighederne også mange. Med din havepejs, har du mulighed for selv at flytte rundt på den. Ønsker du at den skal varme terrassen op? Flytte selskabet ned i baghaven? Tag varmen med dig rundt og forlæng sommernætterne.

Meget mere brugervenligt

Gaspejsen åbner ikke kun op for en masse indretningsmuligheder, både ude og inde, en gasbrændeovn er også meget mere brugervenlig end den traditionelle pejs eller brændeovn.

Her slipper du nemlig for at skulle hugge, stable og opbevare brænde. Derudover er der ingen løbende rengøring og en nemmere vedligeholdelse. Da vores fritstående gaspejs, eller andre gaspejse, hverken producere sod eller røg, er den også meget bedre for indeklimaet. Særligt i nyere boliger passer denne løsning godt ind, da den heller ikke påvirker indeklimaet her eller omvendt.

Optændingstiden er også blevet både hurtigere og nemmere. Du tænder nemlig din gaspejs ved hjælp af enten den medfølgende fjernbetjening eller via din app på telefonen. Flammerne er også justerbare, så du kan sætte styrken på disse alt efter stemning.

 

Fjernbetjening til styring af gaspejs.

 

Udover at være mere brugervenlig, så er sikkerheden også helt i top. Da pejsen bringer hygge, ved vi, at den hurtigt vil blive samlested for hele familien. Vi har derfor sørget for at vores gaspejse består af høj kvalitet. Vores fritstående gaspejs er derfor udstyret med sikkerhedsglas, så både du og dine børn kan føle jer trygge ved pejsen.

Vælg med omtanke

Når man skal vælge hvorvidt man skal have en gaspejs, og så endda hvilken gaspejs der er den rette, er det godt at få gjort sig en masse tanker og overvejelser. Du kan nemlig få både gaspejs til ældre boliger, nyere boliger, huse, lejligheder og udendørs.

Vi vil gerne være så behjælpelige som muligt, og har derfor lavet et overblik til dig, så du nemt kan se de spørgsmål der er vigtige at stille, inden du køber en gaspejs:

At købe en gaspejs, er for de fleste et stort køb som kræver en masse omtanke. Det ved vi, så derfor er du altid velkommen til at komme forbi vores showroom, som er Danmarks største, for at se det store udvalg vi har. Vi tilbyder også flere monteringspakker, så du på den måde får den bedst mulige løsning for dig.

Hvis du ønsker et mere præcis indblik ind i din bolig, så står vores team af professionelle håndværkere, montører og indretningsarkitekter klar til at hjælpe dig med ideer og muligheder. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Kontakt os her!

Kontakt os