Fritstående gaspejs – Se vores store udvalg af modeller her

Der er ingen tvivl om, at den traditionelle brændeovn har et helt særligt hyggeligt udtryk over sig.

fritstående gaspejs

Du er måske vokset op med den, og husker den fra din barndom? Eller forbinder den med gammel dansk hygge? I så fald vil vores fritstående gaspejs være det helt rette match for dig. Se herunder et udpluk af vores modeller og sortiment af de fritstående pejse.

Med vores fritstående gaspejs får du både hyggen og varmen, som hos den traditionelle pejs eller brændeovn, men du får også design og god kvalitet. Rammer det nogle af de drømme du har for din bolig?

Mange flere indretningsmuligheder med en fritstående gaspejs

Moderne, charmerende og tidløst design er alle nøgleord for den fritstående gaspejs. Bring varmen ind i dit hjem så man ikke kun kan mærke den, men så man kan se den, opleve den og samles om den. Løft dit interiør til nye højder og giv din boligindretning et ekstra ’wow’.

Mulighederne er uendelige med en fritstående gaspejs. Ønsker du at gaspejsen skal være samlepunktet i stuen, varme køkkenet op under aftensmaden, være det første man ser i entreen, eller noget helt fjerde, så er det kun fantasien som sætter grænser. En gaspejs har nemlig ikke brug for den traditionelle skorsten som begrænser indretningsmulighederne, men vi kan blot lave et simpelt balanceret aftræk til din ovn.

Vores gaspejse fås med forskellige typer ’brænde’. Ønsker man at skabe et mere moderne look anbefaler vi sten, som her vil være prikken over i’et. Til vores fritstående gaspejs foreslår vi dog at vælge keramisk træ, som giver et mere autentisk look. Flammerne har et naturtro brændelook med både gnister og gløder, som hos den traditionelle pejs eller brændeovn.

Udover den charmerende fritstående gaspejs, tilbyder vi også et hav af andre løsninger. Når det kommer til indendørs gaspejse, er mulighederne næsten uendelige. Her tilbyder vi både gaspejse med panorama glas, tunnel gaspejse, rumdeler gaspejse og mange andre flotte indretningsløsninger.

Hvis du derimod overvejer at tilføje det ekstra ’wow’ til din have, så tilbyder vi også udendørs gaspejse. Her er mulighederne også mange. Med din havepejs, har du mulighed for selv at flytte rundt på den. Ønsker du at den skal varme terrassen op? Flytte selskabet ned i baghaven? Tag varmen med dig rundt og forlæng sommernætterne.

Meget mere brugervenligt

Gaspejsen åbner ikke kun op for en masse indretningsmuligheder, både ude og inde, en gasbrændeovn er også meget mere brugervenlig end den traditionelle pejs eller brændeovn.

Her slipper du nemlig for at skulle hugge, stable og opbevare brænde. Derudover er der ingen løbende rengøring og en nemmere vedligeholdelse. Da vores fritstående gaspejs, eller andre gaspejse, hverken producere sod eller røg, er den også meget bedre for indeklimaet. Særligt i nyere boliger passer denne løsning godt ind, da den heller ikke påvirker indeklimaet her eller omvendt.

Optændingstiden er også blevet både hurtigere og nemmere. Du tænder nemlig din gaspejs ved hjælp af enten den medfølgende fjernbetjening eller via din app på telefonen. Flammerne er også justerbare, så du kan sætte styrken på disse alt efter stemning. Disse funktioner gælder både tunnel gaspejs, hjørne gaspejs, fritstående gaspejs og alle andre gaspejse.

Vi hjælper dig med din fritstående gaspejs

Se vores udvalg af fritstående gaspejse

Hos LUKSUS GASPEJS har vi et godt udvalg af fristående indendørs gaspejse, som kan pryde dit hjem. Ens for dem alle er, at de er lavet i et super elegant og eksklusivt design, der tager sig godt ud i selv de mindste rum. De kan desuden installeres på smalle vægge og giver hvert rum en hyggelig stemning. 

Vores fritstående gaspejse er derfor det oplagte valg til sommerhuse. De bidrager nemlig med både æstetiske og praktiske fordele ved både at holde rummet varmt i de kolde måneder og samtidig give et charmerende udtryk.

Du kan opleve alle vores gaspejse i vores showroom heriblandt vores Trimeline Zircon, som er vores mindste fritstående pejs, og som med sine runde hjørner og åbne design giver en følelse af hygge, uanset hvor den opsættes. Den har desuden en brændebund med brændende og glødende brændestykker, som giver en særpræget oplevelse af flammerne. 

Vores Trimeline Quartz gaspejs minder meget om Zircon, dog er det en større og mere åben pejs, som har rillepaneler langs gaspejsens bagvæg. Vores Trimline Tourmaline gaspejs har smukke både æstetiske og praktiske detaljer. Den indeholder en bundsektion, som kan holdes åben til brænde eller til opbevaring af puffer.

Ens for alle vores gaspejse er, at de tændes nemt og hurtigt via ét klik på den tilhørende fjernbetjening eller via den tilkoblende app. 

Som nævnt i ovenstående, kan du, i vores sortiment, også finde fristående gaspejse, som er perfekte til udendørs brug. Her finder du blandt andet en af vores mest populære modeller, Etna. Denne fritstående gaspejs er flytbar, hvilket gør den optimal på teressen eller i haven, hvor man kan placere pejsen alt efter behov. Dens elegante udseende er desuden med til at give den helt rigtige stemning til dit udemiljø. 

Sikkerheden i top hos Luksus Gaspejs

Udover at være mere brugervenlig, så er sikkerheden også helt i top. Da pejsen bringer hygge, ved vi, at den hurtigt vil blive samlested for hele familien. Vi har derfor sørget for at vores gaspejse består af høj kvalitet. Vores fritstående gaspejs er derfor udstyret med sikkerhedsglas, så både du og dine børn kan føle jer trygge ved pejsen.

Begiv dig aldrig selv ud i at installere en gaspejs. Dette arbejde skal udføres af en autoriseret VVS-installør med gas-certifikat. Lad derfor os om sikkerheden og dermed opsætningen og monteringen af din gasbrændeovn.

Vi kan tilbyde dig flere forskellige monteringspakker, og du kan derefter udvælge dig den process og løsning, der passer dine behov bedst. Vores løsningsmuligheder fordeler sig i alt mellem en løsning, hvor du står for det meste selv med egne håndværkere, til en løsning hvor vi tager os af alt fra start til dit slutmål.

Vi er eksperter i alle gaspejse, herunder også en fritstående gaspejs, og du er derfor i trygge hænder hos os. Med vores mange års erfaring indenfor både indretning, montering, byggeri og udførelse af gasaftræk kan vi give dig et højt serviceniveau og smukt resultat. Hos Sikkerhedstyrelsen har de lavet nogle retningslinjer, som vi forholder os til ift. installering af gas. Vær opmærksom på at det ikke er lovligt selv at installere din pejs uden en VVS installatør.

Vælg din fritstående gaspejs med omtanke

Når man skal vælge hvorvidt man skal have en gaspejs, og så endda hvilken gaspejs der er den rette, er det godt at få gjort sig en masse tanker og overvejelser. Du kan nemlig få både gaspejs til ældre boliger, nyere boliger, huse, lejligheder og udendørs. Hertil er det også muligt at få uanede af forskellige sammensætninger, modeller, materialer og meget mere.

Hvis du er interesseret i den fritstående gaspejs, er det ofte det rå look med metal, som går igen. Men de ændrer deres udseende alt efter de omgivelser du sætter dem op imod og i.

Vi vil gerne være så behjælpelige som muligt, og har derfor lavet et overblik til dig, så du nemt kan se de spørgsmål der er vigtige at stille, inden du køber en gaspejs:

  • I det rum jeg ønsker at have en gaspejs, er der så et oplagt indretningssted, eller kræver det man laver en tilbygning, for at få mine ønsker opfyldt?
  • Hvor stort er arealet for det område, jeg gerne vil kunne varme op?
  • Er der bedst mulighed for naturgas, flaskegas eller bygas i min bolig?
  • Er jeg mest til det moderne look med sten eller det autentiske look med keramisk træ?
  • Hvilket design passer til mig og min bolig?

At købe en gaspejs, er for de fleste et stort køb som kræver en masse omtanke. Det ved vi, så derfor er du altid velkommen til at komme forbi vores showroom, som er Danmarks største, for at se det store udvalg vi har og måske nærstudere din næste fritstående gaspejs. Vi tilbyder også flere monteringspakker, så du på den måde får den bedst mulige løsning for dig. Du kan også læse om elpejs, biopejse eller pilleovn her.

Hvis du ønsker et mere præcis indblik ind i din bolig, så står vores team af professionelle håndværkere, montører og indretningsarkitekter klar til at hjælpe dig med ideer og muligheder. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi kan også tilbyde vores kunder en skarp finansierings aftale med Sparxpres, hvor der kan tages et rentefrit lån med 0 kr. i både oprettelse, udbetaling og renter. Udbetalingen sker direkte til os som forhandler, herefter kommer vi ud, hvor vi både installerer og monterer din fritstående gaspejs eller anden udvalgt gaspejs. Nemt og simpelt.

Følg gerne med på vores sociale medier heriblandt Instagram eller Facebook, hvor vi løbende lægger opslag op på vores forskellige pejse løsninger. Du kan blandt andet se vores udvalg af fristående gaspejse, og hvordan vores kunder har valg at indrette deres hjem. Vi håber, at du her vil finde lidt inspiration til, hvordan en fristående gaspejs kan bruges i dit hjem. 

Vi ønsker, hos LUKSUS GASPEJS at gøre det nemt for vores kunder at købe en fritstående gaspejs. Så læg endelig vejen forbi vores showroom på adressen Staktoften 22D 1 tv, 2950 Vedbæk og find inspiration til din næste gaspejs. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?