Pejseindsats tilbud – Luksuriøsitet med Luksus Gaspejs

Hvis du er vild med tanken om at løfte din boligindretning med lidt ekstra eksklusivitet, så er det på tide at få et godt tilbud på en pejseindsats – den helt perfekte mulighed. En pejseindsats kan monteres, hvorend du ønsker det, i dit hjem – om det er fritstående eller monteret i en eksisterende skorsten.

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du indretter dit hjem med en luksus gaspejs.

Pejseindsats tilbud - Luksuriøsitet med Luksus Gaspejs

Tilbud på en pejseindsats – se Danmarks største showroom

Står du og skal udvælge dig en gaspejs, men mangler du lidt sparring og ekspertise på området? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Luksus Gaspejs har vi samlet et team af eksperter, der spænder i alt fra dygtige og professionelle designere til erfarne håndværkere og autoriserede montører.

Vi kan hjælpe dig fra A-Z, da vi både kan være med i udvælgelse og designfasen til opsætning, installering og montering af din næste pejseindsats. Vi kommer med det tilbud, der passer til præcis dine behov og ønsker.

Du er også altid velkommen til at komme forbi Danmarks og Skandinaviens største showroom i Vedbæk og få en snak og et smugkig på alle de moderne og skarpe pejseindsats.

Skab den helt rette atmosfære med en gaspejs

Med en gaspejs pejseindsats, kan du skabe den helt rette stemning i ethvert rum – også udendørs. En gaspejs giver dig mulighed for at styre flammer og varme hurtigt og effektivt, og du kan derfor stå klar med hyggen, så snart det passer.

Vi har et stort sortiment og tilbud på pejseindsatse. Vi tilbyder alt fra fritstående gaspejsetunnel gaspejse og panorama gaspejse til rumdeler gaspejse og hjørne pejseindsats. Der er et hav af muligheder. Derudover kan de fleste pejseindsatse fås i præcis de materialer og farver, som passer ind i din indretning.

Mangler du lidt ekstra stemning med levende ild i haven, så har vi også et stort sortiment af havepejse og udendørs pejse, som gør, at du kan forlænge sommerens skønne måneder lidt. Vi ved, at den bliver omdrejningspunktet i din indretning.

Du kan altid booke en uforpligtende samtale med os, og så ser vi på dine muligheder og idéer og hjælper dig med at udleve din drøm om en pejseindsats med det bedste tilbud. Vi kan sammen tage et kig på, hvad der vil passe ind hos dig for at skabe den helt rette stemning og atmosfære.

Få et godt tilbud på din pejseindsats pris

Prisen for en pejseindsats varierer alt efter dine håndværksmæssige egenskaber, behov og ønsker, og hvor stor en del af processen du ønsker, vi skal med ind over. Vi tager dig i hånden gennem hele processen.

Dit tilbud og din pris afhænger blandt andet af, om vi skal hjælpe dig med designprocessen, eller om vi skal hjælpe med de afsluttende maleprojekter. Derudover afhænger det selvfølgelig også af den model, størrelse og det design, du udvælger dig.

Vi har forskellige monteringspakker, som spænder i alt fra vores bronze til guld pakkeløsning. Vi har branchens skarpeste og mest gennemskuelige priser, og vi giver dig altid det bedst mulige tilbud på din kommende pejseindsats.

Find os også i dette medie

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.