Biopejs gulvmodel - eksklusive biopejse til dit gulv

En biopejs kan bidrage til en rigtig hyggelig og lunefuld stemning, og den kan pynte hele året rundt. Med en gulvmodel kan du flytte din pejs rundt, så den både kan bidrage til stemningen ude som inde.

biopejs gulvmodel

Ikke nok med at den pryder dit hjem med et lækkert design, så varmer den også dit hjem, som en traditionel brændeovn. Kun fantasien sætter grænser med en pejseindsats.

Nye indretningsmuligheder

Du kan nemt forlænge sommeraftener udendørs med en biopejs, som giver lys og varme, men den kan også indgå som en del af din indretning indenfor. Vi kan derfor sagtens forstå, hvis du er blevet charmeret af en fritstående gulvmodel.

En gulvmodel er en oplagt mulighed for dig, der ønsker en funktionel biopejs, som kan flyttes rundt. Derudover er den også praktisk, da den ikke optager meget plads, og det kræver ikke så meget at have den stående, da den hverken skal hænges op eller indbygges i en væg i din bolig.

Med en fritstående gulvmodel er der et hav af indretningsmuligheder, og du skal ikke lade dig begrænse. Du har kreativ frihed til at indrette dig med en fristående gulvbiopejs, da den kan flyttes rundt gennem tiden.

Fordele ved biopejse

Du kan nemt anskaffe dig en biopejs som gulvmodel, selvom du bor i lejlighed, da den brænder på bioethanol. Den behøver ikke aftræk, og bioethanolen brænder rent, så din biopejs hverken soder eller asker til i din lejlighed. En biopejs er derfor et renere alternativ til andre typer af pejse.

Du behøver ikke at anskaffe brænde, som ved brug af almendelige brændeovne, når du har en pejs på bioethanol, hvilket gør den endnu mere praktisk. Vi tilbyder flere forskellige modeller, så du kan finde en gulvmodel, der passer rigtig godt ind i din bolig og til dine behov.

Find den rette biopejs for dig hos Luksus Gaspejs. Vi hjælper og rådgiver gerne dig til at finde den helt rigtige model – det vil være en investering, som du ikke vil fortryde, og som skaber en personlig atmosfære i dit hjem.

Er du på udkig efter flere pejse så se mere om vores hjørne biopejse, biopejse på ben, eller om vores fritstående pejse

Læs også et par ofte stillede spørgsmål – Er der varme i en biopejs? og er en biopejs usund? her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.