Moderne gaspejs til små og store hjem

Trænger dit hjem til en opgradering? Og kunne dette være for at skabe mere hygge? 

Stort udvalg af moderne gaspejse

Så er en moderne gaspejs fra LUKSUS GASPEJS en mulighed for dig. Om end dit hjem er stort eller småt, så findes der et utal af løsninger på, hvordan du kan indrette dit hjem med en gaspejs.

Ikke nok med at en gaspejs – også kaldet pejseindsats – vil skabe varme i hjemmet, så du ikke skal fryse om tæerne i vintermånederne, så er en moderne gaspejs også en elegant løsning på rumdeling, dekoration og meget mere.

Hos LUKSUS GASPEJS findes et bredt sortiment af moderne gaspejse både til indendørs og udendørs brug. Pejsene fås blandt andet som fritstående gaspejs, som modellen ETNA, til udendørs brug på, for eksempel, terrassen, og som integreret som en tunnel gaspejs, hvor ilden kan ses fra begge sider af væggen, der er tilfældet med modellen TRIMLINE 100 TUNNEL.

Alle vores moderne gaspejse kan installeres i rum, hvor der er adgang til naturgas. Har du ikke adgang til naturgas? Bare rolig, der findes løsninger, hvor flaskegas kan anvendes. Dine muligheder begrænses ikke af, at du ikke har naturgas i dit hjem.

Brug en moderne gaspejs i indretningen

Når du tænker på en pejs, så tænker du formodentlig på en stue med varme og hygge. Med moderne gaspejse behøver du ikke at begrænse dig til stuens omgivelser, men kan bevæge dig rundt i hjemmet, da en gaspejs fra LUKSUS GASPEJS også kan være en elegant detalje i køkkenets indretning eller i soveværelsets gemmer.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan gøre i dit hjem med en moderne gaspejs. Store rum kan gøres mere hyggelige og intime ved hjælp af eksempelvis modellen ITALKERO VENEZIA P 130 RUMDELER. Indretningens vante retningslinjer kan udfordres på forskellig vis med en gaspejs.

Inspirerende omgivelser med moderne gaspejs

På trods af den investering der følger med i gaspejs pris, vælger mange denne populære løsning, på baggrund af de fordele som hører med. Du får et eksklusivt design, nem rengøring og enkel styring. Hvis det er ting du vægter højt, er en gaspejs måske dit næste køb.

For inspiration kan du besøge vores showroom, som er Danmarks største indenfor branchen. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på design, placering og gaspejs pris. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs også om hvad koster en gaspejs her.

Find rette løsning for dit hjem

Det kan være overvældende at skulle vælge imellem alle de mange muligheder med moderne gaspejse, der findes hos LUKSUS GASPEJS, og det har vi forståelse for. Derfor, hvis du er interesseret i, hvordan dit hjem kan tage en ny form, så læs mere på vores side omkring; hvordan du vælger den rigtige gaspejs, til netop dit hjem.

Har du brug for yderligere vejledning, i forhold til at finde den rette løsning med en moderne gaspejs, så kan du kontakte os e-mail: info@luksusgaspejs.dk, eller telefon: +45 31 32 33 13. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.