Hvorfor vælge en gaspejs

I takt med at flere af os arbejder hjemmefra, er indretningen i vores hjem blevet vigtigere end nogensinde før. Smarte og funktionelle indretningsmuligheder er derfor i højere grad blevet mere populært. Men hvorfor er det så lige at en gaspejs, skulle være det helt rigtige?

Helt centralt i dansk kultur befinder ordet ’hygge’ sig. Vi bruger ordet til at beskrive stunder og særlige øjeblikke vi har sammen med vores familie og venner.
Hygge og varme går ofte hånd i hånd, da det netop er denne varme følelse i kroppen vi får, når den hyggelige stemning folder sig ud om os.

Derfor ser vi, at gaspejse bliver mere populære. Udover at bringe varmen indenfor, byder vores gaspejse også på smukke designs og indretningsmuligheder, som både er funktionelle og smarte.

Hvad kan en gaspejs, en almindelig pejs ikke kan?

Gaspejsen fås med samme naturtro brændelook med de autentiske gnister og gløder som den almindelig pejs, men uden den samme indflydelse på indeklimaet. Da gaspejsen har sit eget kredsløb med ilttilførsel, fungerer den særlig godt i nyere byggerier og boliger, hvor indeklimaet styres automatisk.

Udover at gaspejsen hverken soder eller udvikler røg, så påvirker indeklimaet omvendt heller ikke den. Gaspejsens optimale forbrænding forbliver således uforstyrret.

Den traditionelle skorsten og brænde er ikke en nødvendig del af brugen ved gaspejse. Der er ingen løbende rengøring og ingen langsom optænding. Gaspejsen kan altså startes med det samme, når den er tilkoblet bygas eller naturgas. Vælger man at tilkoble sin gaspejs til gasflasker, skal disse løbende skiftes, men også dette kan klares let og helt ubesværet.

Den øgede brugervenlighed kommer ikke kun i den nemme rengøring og vedligeholdelse, men også i styringen via app eller fjernbetjening. En gaspejs tilbyder altså ikke kunne smukke designs og indretningsmuligheder til dit hjem, men også en mere praktisk løsning end den almindelige pejs.

Derfor skal du vælge gaspejs – de overordnede fordele:

 • Er nem at rengøre og vedligeholde
 • Hurtig optænding
 • Den er sikker
 • Særligt god til nyere boliger
 • God for indeklimaet; ingen sod og røg
 • Fås i eksklusive, rene designs
 • Bruger ikke almindelig skorsten (men simpelt aftræk) eller brænde
 • Nem at styre med app eller fjernbetjening
 • Forskelligt typer ’brænde’ kan tilvælges – sten og keramisk træ

Hvorfor vælge en gaspejs hos os?

Hos LUKSUS GASPEJS har vi ikke blot et stort sortiment – med næsten alle gaspejse, der findes på markedet til både inde og ude. Vi tilbyder også forskellige monteringspakker. Der er derfor mange muligheder, både når det kommer til indretning og montering, når du køber en gaspejs hos os.

Udover at tilbyde flere typer monteringspakker, så du frit kan vælge lige den pakke der passer bedst til dig, så står vores professionelle team med både håndværkere, montører og indretningsarkitekter klar til at hjælpe. Vi tager gerne hjem til dig og kommer med ideer og inspiration til placeringer, ud fra dine ønsker. Læs også hvad koster en gaspejs.

Oplev mulighederne

Skal det være en pejseindsatstunnel gaspejs eller andet? Vil du gerne se de forskellige designs inden du beslutter dig? Det kan du nemt hos os. Vi har nemlig Danmarks største showroom af gaspejse. Du er velkommen til at besøge os i Vedbæk og lade dig inspirere inden du tager næste skridt.

Derfor skal du vælge os – vi tilbyder:

 • Et stort sortiment, med næsten alle gaspejse der findes på markedet.
 • Flere forskellige typer monteringspakker, så du let kan vælge den bedste til dig.
 • Montering af alt.
 • Danmarks største showroom, så du let kan se de mange muligheder
 • Et stærkt team af professionelle håndværkere, montører og indretningsarkitekter altid klar til at hjælp dig.

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.