Gaspejs til flaskegas - Alt du skal vide

De tre typer gas som en gaspejs kan blive tilkoblet er naturgas, bygas og flaskegas. Det er derfor altid en god ide, at undersøge hvilken type gas der er mulig i din bolig, inden du påbegynder din søgning efter en gaspejs. .

installation af gaspejs

Forskellige monteringspakker

Når det kommer til installation, uanset hvilken type gas som du skal have tilkoblet, er det udelukkende en autoriseret vvs-installatør med gascertifikat, som må montere din gaspejs. Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig, så derfor tilbyder vi flere forskellige monteringspakker, når du køber en gaspejs hos os.

Indendørs gaspejse til flaskegas

Når det kommer til indendørs gaspejse er mulighederne mange, og vi tilbyder stort set alle typer gaspejse som findes på markedet. Udover at undersøge hvilken type gas du har mulighed for, er det også en god ide at overveje hvilken model, som vil passe bedst til dit hjem og dine behov. Vi tilbyder alle vores indendørs gaspejse til flaskegas.

De forskellige typer gaspejse du kan vælge imellem:

Front gaspejs

Panorama gaspejs

Hjørne gaspejs

Tunnel gaspejs

Rumdeler gaspejs

Fritstående gaspejs

Mirror flame

Flammerne er autentiske med både naturtro gnister og gløder ved alle gaspejsene, men hvorfra du kan se flammerne, adskiller sig fra de forskellige modeller. Flammerne kan derudover styres ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, som du ved et enkelt klik også tænder din gaspejs på. En gasbrændeovn er ikke blot gjort mere brugervenlig end den almindelig pejs, men også hurtigere når det kommer til optændingen.

Etna fås kun med flaskegas, da denne havepejs er flytbar. Hjulene med sikkerhedslås, gør at du nemt kan trække varmen med dig rundt i haven, uanset hvor du eller dit selskab rykker jer hen. Vil I hellere sidde i en mindre krog på terrassen? Eller flytte længere ud i haven? Du kan nemt og uden besvær trække Etna med dig.

Sikkerhedslåsen på hjulene gør at gaspejsen står sikkert og fast, når du har fundet en plads til den. Derudover medfølger lavasten og glasperler, som giver Etna et endnu mere moderne og luksuriøst look.

Hvis du derimod har fundet den helt perfekte faste plads for din udendørs gaspejs, så er Italkero Focus 80 muligvis det rette valg for dig. Denne pejseindsats tager luksus, design og modernitet til helt nye højder, som byder på en masse indretningsmuligheder for dit uderum.

Ønsker du at få en gaspejs monteret til dit havebord? Har du en udendørs skillevæg som mangler varme? Det er kun fantasien som sætter grænser med Italkero Focus 80 havepejs, som både kan fås med flaskegas og naturgas. Læs også om vores biopejse, pejseindsats tilbudpejseindsats hjørne og pejseindsats i eksisterende skorsten. Når det gælder installations af gaspejs, er det sådan at du skal have fat i en VVS installatør, da Sikkerhedstyrelsen har et reglement for gasinstallationer.

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Er din nysgerrighed blevet vækket? Måske for en bestemt type gaspejs? Eller vil du bare gerne høre mere, om dine muligheder for en gaspejs til flaskegas? Så er du altid velkommen til at kontakte os – vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig. Er du yderligere interesseret i teknikken bag kan du læse mere om røgsuger her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?